GDPR

 

Hvilke oplysninger behandles, hvorfor og hvad er dine rettigheder

For at kunne benytte AB Matrix skal du tilmeldes ved at oprette dig som bruger. Ved tilmelding skal du oplyse følgende:

Navn

Firma

Mail

Telefon

 

Listen er udtømmende. Oplysningerne videregives ikke og deles ikke til andre.

Fortroligheden af de personoplysninger, som vi modtager og behandler, beskyttes, og vi arbejder hele tiden for at sikre, at gældende lovgivning om beskyttelse af persondata overholdes. Ved tilmelding accepterer du samtidig, at vi må kontakte dig pr. mail eller telefonisk.

Du kan til enhver tid framelde servicen og vil herefter ikke længere kunne tilgå AB Matrix. Herefter vil alle data i sin helhed blive slettet efter 1 år plus løbende kalenderår. Hvis du ikke har afmeldt dig AB Matrix, men været inaktiv i 1 år plus løbende kalenderår vil dine data ligeledes blive slettet i sin helhed.

 

Som registreret har du en række rettigheder, som Trine Overby Laursen som dataansvarlig er forpligtet til at opfylde. Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, kan du altid kontakte os på:

 

AB Matrix

c/o Gangsted Advokatfirma

CVR  34025339

Borgergade 24B,

1300 København K.

+45 33 14 70 70

trol@gangsted.dk

Du kan kontakte os for at få berigtiget eventuelle forkerte eller mangelfulde personoplysninger. Du kan også kontakte os, hvis du ønsker, at dine personoplysninger bliver slettet, hvis du ønsker, at behandlingen af dine oplysninger begrænses eller hvis du vil gøre indsigelse over de oplysninger, vi behandler om dig.

Klage

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af personoplysninger, bedes du sende en e-mail med detaljerne i din klage til gap@gangsted.dk. Vi vil behandle klagen og vende tilbage. Du har også ret til at klage til Datatilsynet i forhold til dine rettigheder og over vores behandling af dine personoplysninger. Vi henviser i denne forbindelse til Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.